Kokoswater met munt

Kokoswater met munt 5

Doordat de zomerse temperaturen hier wel eens de 40º C overstijgen, ga ik op zoek naar allerlei drankjes die verfrissend werken. Zo is mijn citroenlimonade, waar mijn kinderen dol op zijn, er eentje van.

Dit drankje op basis van kokoswater staat ongetwijfeld in onze top 3 ranking! Mijn voorkeur gaat naar deze combinatie samen met een schijfje limoen.

4.50 van 2 Stemmen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Type Drankjes
Keuken Eigen recept
Porties 5 personen

Ingrediënten
  

  • 1 liter kokoswater niet gesuikerd! Kan je kopen in de supermarkt of bio shop.
  • 1 handvol muntblaadjes vers
  • 5 munt ijsblokjess
  • 1 limoen
  • 5 cocktailprikkers
  • 15 frambozen of ander fruit

Instructies
 

  • Maak de dag voordien ijsblokjes van munt. Vul de lege ijsbakjes met muntblaadjes en giet ze nadien vol water. Zet in de diepvries. Voor mezelf kocht ik omhulsels om grote ronde ijsbollen te kunnen maken. Hier kan ik dan nog een schijfje limoen aan toevoegen. Zet het kokoswater in de koelkast zodat het lekker fris is de dag nadien.
  • Snij de limoen in dunne schijfjes. Haal de muntblaadjes van de takjes. Verdeel het kokoswater over de glazen. Voeg extra verse muntblaadjes toe en een schijfje limoen. Doe er de ijsblokjes bij. Serveer ijskoud. In plaats van aparte glazen maak ik een hele schenkkan klaar...

Notities

Kokoswater met munt 6LR Copiar
Trefwoord verfrissende drankjes, kokosnoot water
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept
The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Foodblog
by Patricia

Ik ben Patricia, energieke 40’er, architect, zaakvoerder en foodblogger. Woonachtig in Andalusië doch afkomstig uit Vlaams Brabant. Moeder van 2 actieve en creatieve kids die samen met mijn man Geert het degustatie-team van de eerste orde vormen!
Koken is een passie geworden. Alles start met het uitdenken van een origineel recept en zo ontstond ook de liefde voor foodfotografie & styling.... In mijn blog maak je kennis met mijn gezonde mediterraanse fusion keuken!

¡Buen provecho!

Mijn visie >

weekplanner

Voorbereiding is álles! “Meal prepping” ... Download en print hier je Mediterraanse keuken geïnspireerde weekplanner inclusief boodschappenlijstje. Inspiratie nodig? Klik hier

weekplanner >

Spotify playlist

Een etentje met vrienden of famillie? Zorg voor extra zuiderse sfeer en beluister mijn -SECRETOS DEL SUR- Spotify list” (dank aan DJ Beatz voor de finetuning)

Nieuwsbrief

AVENIDA DE LOS CIPRESES 16
URB. CORTIJO SAN RAFAEL
29788 FRIGILIANA
ESPANA (0034)952-534481
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geweldige recepten.