Feedback samenwerking Puur Mooi

Februari is dé ideale maand om te starten met een detox kuur. Een PUUR en zuiver lichaam maakt je nu eenmaal gelukkiger.

Bij Puur Mooi kan je een dagje komen daytoxen en een detoxkuur voor het lichaam starten.

Uiteraard hoort bij detoxen ook een aanpassing van je eetgewoonten. Hiervoor ben ik een samenwerking aangegaan met foodie Patricia van Secretos Del Sur (www.secretosdelsur.com). Dank zij haar visie en ruime kennis over gezonde ontgiftende voeding en haar creatieve receptontwikkeling zijn we tot een samenwerking gekomen. Haar passie voor lekker en gezond eten dat mediterranees geïnspireerd is, vindt je terug in al haar recepten en was precies wat ik nodig had. Ik heb ze allemaal getest en de smaken zijn geweldig. Je hebt ook geen honger en je voelt je verzadigd. Het menu moest ook vooral toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Speciaal voor Puur Mooi stelde Patricia een milde detox samen die écht werkt. Met dit detox menu wordt je lichaam op een zachte manier ontgift. Er is duidelijk nagedacht over de combinatie en de werking van de ingrediënten. De voordelen voor je lichaam zijn legio. Het is ontgiften op een zachte manier, zonder stress en zonder hongergevoel. Dit geeft je enorm meer levensenergie! 

Ik ben terecht blij dat we tot deze mooie samenwerking gekomen zijn. Gezonde voeding is immers het beste medicijnvoor een goed leven. Ik help je graag op verder op weg naar een gezonde levensstijl met deze detox.

Mireille

AVENIDA DE LOS CIPRESES 16
URB. CORTIJO SAN RAFAEL
29788 FRIGILIANA
ESPANA (0034)952-534481

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geweldige recepten.