La Deriva

La Deriva Secretos Del Sur

La Deriva 2

ALGEMEEN:

“Traditie en moderniteit komen samen in deze keuken.

Bij La Deriva worden gerechten gecreëerd met een eigentijdse twist. Hun culinaire creaties worden op een persoonlijke en zorgvuldige manier voorgesteld.

Op hun website verwoorden ze het heel mooi:

“Ons doel is niet om keukens te vermengen (=lees fusion), maar om de tijden te verbinden. Want een goede keuken kent geen tijdperk! Het heeft echter wel diepgewortelde tradities en perfectie die met de tijd evolueert, gedreven door onze rijke gastronomie.”

Bij La Deriva kan je terecht voor nieuwe smaaksensaties, uiteraard enkel met de verwerking van kwalitatieve ingrediënten.

La Deriva is meer dan alleen een restaurant in Málaga. Het is een plek waar je kunt genieten van heerlijk culinaire gerechten, in een gezellige, moderne en unieke omgeving.

Het karaktervolle gebouw waarin het restaurant zich bevindt heeft absoluut een positieve vibe en zorgt voor een nog beter beleving van hun creaties.

LA COCINA ES ARTE Y, COMO TAL, TIENE QUE COMUNICAR, PROVOCAR Y EMOCIONAR. NO DEBE DEJARTE INDIFERENTE. NUESTRA COCINA NO NECESITA TRADUCCIÓN. EN LA DERIVA LA SIMPLICIDAD ES LA MÁXIMA COMPLEJIDAD.

MIJN ERVARING:

Het restaurant kennen we al enkele jaren en de keuken wordt steeds beter. Wij gingen nogmaals langs in juni 2023 en bestelden verschillende gerechten van de kaart waaronder:

  • Tartar van zalm
  • Salmorejo
  • Ajo blanco met mango
  • Patatas bravas
  • Kroketten met langoustine

Alle gerechten werden mooi gepresenteerd en smaakten heerlijk en vers.

We zaten buiten op het terras en de bediening van de dames was vriendelijk en attent.

PRIJSKAARTJE:

Met vier personen en inclusief een glas wijn mag je rekenen op een totaal prijskaartje van 100€ – 120€

Interior La Deriva 1

LOKATIE:

Het restaurant bevindt zich in de wijk SOHO, ten zuiden van de Alameda. Het gebouw is prachtig gerenoveerd en ligt op de hoek van 3 straten. Het  buitenterras grenst aan de straat maar stoort niet. Binnen is het restaurant opgedeeld in twee delen waarvan één deel met bar.

Pagina web: http://laderiva.es/

Ubicación: Alameda de Colón nº 7. 29001 Málaga •

Reservas: Tel. 638086529 •

Abierto de lunes a domingo hasta la 01.30 horas.

AVENIDA DE LOS CIPRESES 16
URB. CORTIJO SAN RAFAEL
29788 FRIGILIANA
ESPANA (0034)952-534481

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geweldige recepten.