Weekplanner

Weekendplanner 1.1 detail
elke kleur komt overeen met een voedingsgroep

Om het voor sommigen onder jullie iets makkelijker te maken heb ik een weekplanner gemaakt waarbij je via kleur de week mooi kan indelen.

Alle “hoofdgroepen” van de voeding krijgen een kleur:

Groenten en fruit = groen
Vis en schaaldieren = blauw
Vlees of vleesvervangers = rood
Melkprodukten = geel
Peulvruchten = paars
Pasta en Granen = oranje

Met de voedseldriekhoek (zie rubriek “mediterraans dieet) bij de hand kan je je “hoofdgroepen” per week uitzetten en er de gepaste gerechten bij uitzoeken.

Zorg vooral voor veel groenten en fruit en voldoende variatie.

Download hier

Foodblog
by Patricia

Ik ben Patricia, energieke 40’er, architect, zaakvoerder en foodblogger. Woonachtig in Andalusië doch afkomstig uit Vlaams Brabant. Moeder van 2 actieve en creatieve kids die samen met mijn man Geert het degustatie-team van de eerste orde vormen!
Koken is een passie geworden. Alles start met het uitdenken van een origineel recept en zo ontstond ook de liefde voor foodfotografie & styling.... In mijn blog maak je kennis met mijn gezonde mediterraanse fusion keuken!

¡Buen provecho!

Mijn visie >

weekplanner

Voorbereiding is álles! “Meal prepping” ... Download en print hier je Mediterraanse keuken geïnspireerde weekplanner inclusief boodschappenlijstje. Inspiratie nodig? Klik hier

weekplanner >

Spotify playlist

Een etentje met vrienden of famillie? Zorg voor extra zuiderse sfeer en beluister mijn -SECRETOS DEL SUR- Spotify list” (dank aan DJ Beatz voor de finetuning)

Nieuwsbrief

AVENIDA DE LOS CIPRESES 16
URB. CORTIJO SAN RAFAEL
29788 FRIGILIANA
ESPANA (0034)952-534481
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geweldige recepten.