Koken met peulvruchten

Ontdek de positieve aspecten van koken met peulvruchten. Peulvruchten zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam. Ze zijn rijk aan eiwitten, vezels en essentiële voedingsstoffen, waaronder ijzer en kalium. Door peulvruchten op te nemen in je maaltijden, kun je genieten van een verzadigend gevoel en een gebalanceerd dieet. Bovendien helpen ze bij gewichtsbeheersing en het verlagen van het risico op hart- en vaatziekten. Peulvruchten hebben ook een lage glycemische index, waardoor ze geschikt zijn voor diabetici. Experimenteer o.a. met bonen, linzen of kikkererwten om je maaltijden diverser en smakelijker te maken. Begin vandaag nog met koken met peulvruchten en geniet van de vele gezondheidsvoordelen die ze bieden!

Peulvruchten recepten

weekplanner

Voorbereiding is álles! “Meal prepping” ... Download en print hier je Mediterraanse keuken geïnspireerde weekplanner inclusief boodschappenlijstje. Inspiratie nodig? Klik hier

weekplanner >

Spotify playlist

Een etentje met vrienden of famillie? Zorg voor extra zuiderse sfeer en beluister mijn -SECRETOS DEL SUR- Spotify list” (dank aan DJ Beatz voor de finetuning)

Nieuwsbrief

AVENIDA DE LOS CIPRESES 16
URB. CORTIJO SAN RAFAEL
29788 FRIGILIANA
ESPANA (0034)952-534481
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geweldige recepten.